PREZENTARE

Cine suntem?

 • Grădinița "LADYBIRD" este PRIMA grădiniță privată din Timișoara. De 23 de ani, oferim excelență în educație. Urmărim permanent traseul educațional al școlarilor care au absolvit grădinița noastră și constatăm cu mare bucurie că aceștia au rezultate deosebite în școlile unde merg.
 • Grădinița "LADYBIRD"este o grădiniță particulară ACREDITATĂ de Ministerul Educației și ARACIP (prin OM 4489/2014), acest lucru oferind garanția calității în educație.

Obiectivele noastre

 • Dezvoltarea liberă, integrală şi armonioasă a personalităţii copilului, în funcţie de ritmul propriu şi de trebuinţele sale, sprijinind formarea autonomă şi creativă a acestuia.
 • Dezvoltarea capacităţii de a interacţiona cu alţi copii, cu adulţii şi cu mediul pentru a dobândi cunoştinţe, deprinderi, atitudini si conduite noi.
 • Încurajarea explorărilor, exerciţiilor, încercărilor si experimentărilor, ca experienţe autonome de învăţare;
 • Descoperirea, de către fiecare copil, a propriei identităţi, a autonomiei şi dezvoltarea unei imagini de sine pozitive;
 • Sprijinirea copilului în achiziţionarea de cunoştinţe, capacităţi, deprinderi şi atitudini necesare acestuia la intrarea în şcoală şi pe tot parcursul vieţii.

15 Motive sa alegeti gradinita ladybird:

 1. Toate CADRELE DIDACTICE au studii de specialitate, sunt special pregătite pentru a oferi copiilor un start bun în viață. Acestea participă la stadii periodice de perfecționare și majoritatea au obținut gradul didactic I.
 2. Grădinița are o CURTE generoasă, în care se află și aparate de joacă moderne. În fiecare zi, copiii grădiniței petrec mult timp în AER LIBER, fie că e vorba de înviorarea de dimineață, fie de activități sportive sau jocuri. Condițiile meteo nu sunt un impediment - suntem afară fie că plouă, e soare sau e ger.
 3. O grupă nu are mai mult de 15 COPII.
 4. MENIUL copiilor este unul foarte sănătos, alcătuit de medici nutriționiști și pediatri, după normele în vigoare. Direcția de Sănătate Publică Timiș este partenerul nostru în acest sens, deoarece noi implementăm de ani buni în grădiniță Campania VIAȚA pentru o dezvoltare armonioasă și sănătoasă a copiilor.
 5. SIGURANȚA copiilor este pe primul loc, de aceea grădinița are interfon, iar copiii nu pot fi preluați de la grădiniță decât de persoane autorizate de părinți.
 6. Un MEDIC primar pediatru are grijă de sănătatea noastră.
 7. Activitățile, atât cele obligatorii, cât și cele opționale, sunt VARIATE ȘI CREATIVE, desfășurate pe GRUPE DE VÂRSTĂ.
 8. Desfășurăm o gamă foarte variată de ACTIVITĂȚI EXTRACURRICULARE - de la excursii și vizite în cele mai interesante locuri, la întâlniri cu oameni deosebiți sau activități festive la care participă familiile copiilor.
 9. Colaborăm cu multe instituții ale COMUNITĂȚII LOCALE, în interesul copiilor.
 10. PĂRINȚII copiilor sunt partenerii noștri. Ei sunt la curent în permanență cu toate activitățile desfășurate, primind rapoarte săptămânale scrise și fotografii de la activități. Părinții participă și la activitățile noastre, fie în calitate de invitați, fie desfășoară ei înșiși activități cu copiii. De asemenea, ei beneficiază de întâlniri inedite cu specialiști din diverse domenii, în cadrul ȘCOLII PĂRINȚILOR.
 11. EVALUAREA copiilor se face periodic, la cele mai înalte standarde, pentru a stabili traseul educațional ulterior. Rezultatele evaluărilor se discută împreună cu părinții în cadrul unor întâlniri individuale periodice.
 12. Toate activitățile sunt desfășurate cu multă CREATIVITATE. Copiii grădiniței noastre au lansat, la Librăria Cărturești, prima carte de povești inventate de copii din România.
 13. Puteți alege din oferta de curriculum la decizia școlii: kinetoterapie sau LIMBI STRĂINE - germană sau engleză. (cu absolvent de facultate de limbi străine / cu profesor cu certificat Cambridge C1.)
 14. Parteneri în educație ne sunt, printre alții: Universitatea "Aurel Vlaicu" din Arad, Facultatea de Științe ale Educației, Psihologie și Asistență Socială / Universitatea de Vest Timișoara, Facultatea de Sociologie și Psihologie - viitorii PROFESORI învață de la noi prin stagii de practică sau prin exemple de bună practică.
 15. In grădinița noastră, consumul de zahăr este INTERZIS. Suntem GRĂDINIȚA FĂRĂ ZAHĂR.

AVEM EXPERIENȚĂ. TIMPUL A DEMONSTRAT CĂ SUNTEM PROFESIONIȘTI ÎN EDUCAȚIE.

VA ASTEPTAM CU DRAG !